Volim Hummus

Šta da jedete pre, a šta posle treninga?

Pronaći režim ishrane i tip treninga koji najviše odgovara našem telu i načinu života je veliki izazov.  Teško je balansirati između svakodnevnih obaveza i velike želje da doprinesemo našem zdravlju vežbama i kvalitetnim obrocima. U tim pokušajima često pravimo greške na koje nas retko upozoravaju. Jedna od čestih grešaka jeste odnos prema hrani pre i […]

5 Ribella recepata koje su izabrali vaši omiljeni food blogeri

Kako smo se družili tokom aktivacije #ZivotPoMomUkusu Mesec april i maj na našim društvenim mrežama obeležila je velika Ribella nagradna aktivacija #ZivotPoMomUkusu. U nameri da ojačamo veze sa postojećim, ali i da steknemo nove fanove dobrog zalogaja, povezali smo sa nekim od najuticajnijih food blogera u Srbiji. Tokom 5 nedelja smo vama „zadali“ 5 tema […]

Uvedite zdrave zamene sa Ribellom

Kokice umesto grickalica, čips od tikvica umesto čipsa, urme umesto belog šećera…  Vođeni idejom da ono što je zdravo može da bude i ukusno i jednostavno, prošlog juna smo uveli uzbudljivu novu rubriku na naše mreže: #ZDRAVAZAMENA. Koja je vaša omiljena?

Humus u receptima poznatih kuvara

Kao jedan od najrasprostranjenijih namaza na svetu, omiljen ne samo na Bliskom istoku i Mediteranu odakle potiče, već i širom zapadnog sveta, humus je, logično, često na meniju čuvenih svetskih kuvarskih zvezda.

Deset razloga da probate humus

Zato što je ukusan. Začini koje sadrži i dodatak belog luka podsećaju na ukuse ovog podneblja. Zato što je zdrav. Sva četiri sastojka humusa – leblebije, susamova pasta, limunov sok i beli luk – spadaju u nutritivno bogate namirnice.