Pasta sa Hummusom i crnim maslinama

Ako ste ljubitelj paste i u potrazi ste za kreativnijim, ukusnijim i zdravijim sosovima, osvojiće vas ovaj mediteranski specijalitet sa humusom, crnim maslinama, čeri paradajzom i šitake pečurkama.

Sastojci:

  • Ribella Hummus sa šitake pečurkama
  • 1 pakovanje fusilli paste
  • 250g crnih maslina
  • 250g cherry paradajza
  • 200g šitake pečuraka
  • svež ruzmarin i bosiljak

Priprema:

Na maslinovom ulju izgrilujte cherry paradajz, šitake pečurke i crne masline. Pospite sa malo svežeg ruzmarina i bosiljka. U tiganj ubacite blago prokuvanu fusilli pastu i na kraju dodajte 250g Hummusa.

Pročitaj još

Špagete sa brokolijem i Hummusom

Brokoli i tikvice spadaju u veoma zdravo povrće bogato mineralima i vitaminima, a ukoliko se kombinuju sa humusom, koji je odličan izvor proteina, dobijamo hranjiv i ukusan obrok.

Ratatuj sendvič sa Ribella Hummusom

Ratatuj, poznati francuski specijalitet od povrća, odlično se kombinuje sa humusom, a možete ga poslužiti kao toplo ili hladno predjelo, ili kao glavno jelo.

Brzi Ribella Hummus sendviči

Važno je da doručak bude jak i raznovrstan, a ujutru nemamo previše vremena, te su uvek dobrodošle varijante brzog, a hranjivog obroka koji će nas dugo držati sitim. Evo jednog takvog recepta.

Saznajte prvi!

Najnovije informacije o akcijama i sniženjima, najzanimljivije teme i najukusnije recepte šaljemo ti direktno u inbox.