Top 3 #NemamTiKad recepta sa Ribella Hummusom

Nedostatak vremena i loša organizacija često nam poremete planove, želje, ishranu, spavanje, vreme namenjeno porodici i prijateljima… Mogli bismo da nabrajamo do sutra. “Nemam ti kad” postao je uobičajen izgovor u ovakvim situacijama. Upravo je to bila inspiracija za novogodišnju Ribella kampanju – da se osvrnemo na trenutke u kojima smo govorili #NemamTiKad i da […]

Šta da jedete pre, a šta posle treninga?

Pronaći režim ishrane i tip treninga koji najviše odgovara našem telu i načinu života je veliki izazov. Teško je balansirati između svakodnevnih obaveza i velike želje da doprinesemo našem zdravlju vežbama i kvalitetnim obrocima. U tim pokušajima često pravimo greške na koje nas retko upozoravaju.

5 Ribella recepata koje su izabrali vaši omiljeni food blogeri

Mesec april i maj na našim društvenim mrežama obeležila je velika Ribella nagradna aktivacija #ZivotPoMomUkusu. Tokom 5 nedelja smo vama „zadali“ 5 tema za razmišljanje – da smislite recepte sa Ribella Hummusom i Ribella Tuninom. Izdvajamo najbolje među njima.

Uvedite zdrave zamene sa Ribellom

Kokice umesto grickalica, čips od tikvica umesto čipsa, urme umesto belog šećera…  Vođeni idejom da ono što je zdravo može da bude i ukusno i jednostavno, prošlog juna smo uveli uzbudljivu novu rubriku na naše mreže: #ZDRAVAZAMENA. Koja je vaša omiljena?

Humus u receptima poznatih kuvara

Kao jedan od najrasprostranjenijih namaza na svetu, omiljen ne samo na Bliskom istoku i Mediteranu odakle potiče, već i širom zapadnog sveta, humus je, logično, često na meniju čuvenih svetskih kuvarskih zvezda.

Deset razloga da probate humus

Zato što je ukusan. Začini koje sadrži i dodatak belog luka podsećaju na ukuse ovog podneblja. Zato što je zdrav. Sva četiri sastojka humusa – leblebije, susamova pasta, limunov sok i beli luk – spadaju u nutritivno bogate namirnice.