Fresh Pâté – novi Ribella svež namaz

Nova svežina, inovativna receptura i pun ukus mesa! Da, dobro ste čuli – to je Fresh Pâté, novi proizvod iz Ribella kuhinje koji će obogatiti ponudu zdravih namaza.

Ribella je pored svog prepoznatljivog humusa, namaza na koji smo navikli i koji volimo da jedemo, ponudila potrošačima i novi proizvod u potpuno novom ruhu, Fresh Pâté.

Obrađen na niskim temperaturama, tako da su sačuvana nutritivna svojstva svih sastojaka, Fresh Pâté je, po ukusu i kvalitetu, najbliži namazima pripremljenim kod kuće. Baš zato ćete Fresh Pâté u prodavnicama pronaći samo u frižiderima, a ne na policama.

Pravimo ga od najboljih komada mesa i to u tri ukusa: piletina, tuna i losos. Nijedan ukus Fresh Pâté-a ne sadrži gluten, pa je pogodan za one koji se pridržavaju pravila bezglutenske ishrane, dok je Pâté od lososa i postan. Svi namazi dolaze u praktičnom pakovanju sa poklopcem, pa mogu da se čuvaju u frižideru i nakon otvaranja.

Fresh Pâté je inovativni proizvod kojim Ribella hrabro, kao i do sada, unapređuje kategoriju zdravih proizvoda, omogućavajući potrošačima da budu deo svetskih trendova u ishrani. 😊

Pročitaj još

Ribella brend predstavljen na sajmu SIAL

Sjajna prilika za Ribella brend ove godine – učestvovali smo na najznačajnijem međunarodnom sajmu u prehrambenoj industriji – SIAL 2018, održanom u Parizu, od 21. do 25. oktobra! Imali smo čast i zadovoljstvo da, zajedno sa drugim proizvođačima hrane iz Srbije, svetskoj javnosti predstavimo Ribella proizvode: Hummus, Tunino i Fresh Pâté

Pravila ‘Afrodizijak humus večera’ aktivacije

NAGRADNA AKTIVACIJA #ŽivotPoMomUkusu – Afrodizijak humus večera sa Majom VitkiGurman. Stigli smo do poslednje nedelje aktivacije i za vas imamo jedan poseban zadatak! Humus je multifunkcionalna namirnica te ima bezbroj načina da se iskoristi, a ovo je idealna prilika za to. Ne tražimo isključivo hranu koja je afrodizijak, nego razmišljanje izvan kutije! Pročitajte pravila i zabavite se smišljajući recept 🙂

Pravila “Tunino vikend porodični doručak“ sa @Moje Grne aktivacije

NAGRADNA AKTIVACIJA #ŽivotPoMomUkusu – Tunino vikend porodični doručak, sa Moje Grne – Recepti za dušu. Ima li ičeg lepšeg od ukusnog doručka sa porodicom kad najzad dočekate vikend? Bez žurbe, samo uživanje u dobrim zalogajima i vremenu provedenom sa najmilijima. U potrazi za najbojim receptom za ovu priliku, ove nedelje vas pozivamo da nam u komentarima ostavite svoje ideje za ukusan doručak sa Tuninom! U nedelju će Gaga Grne da objavi pobednički recept na svom blogu ?

Saznajte prvi!

Najnovije informacije o akcijama i sniženjima, najzanimljivije teme i najukusnije recepte šaljemo ti direktno u inbox.