Ribella brend predstavljen na sajmu SIAL

Sjajna prilika za Ribella brend ove godine – učestvovali smo na najznačajnijem međunarodnom sajmu u prehrambenoj industriji – SIAL 2018, održanom u Parizu, od 21. do 25. oktobra!

Imali smo čast i zadovoljstvo da, zajedno sa drugim proizvođačima hrane iz Srbije, svetskoj javnosti predstavimo:

  • Ribella Hummus,
  • Ribella Tunino i
  • Ribella Fresh Pâté.

Ovaj sajam je duže od pola veka mesto koje ustanovljava nove trendove u industriji hrane, okuplja najveće proizvođače i ima najdublji uticaj na tržište. Tako je i ove godine, sa više od 7000 izlagača iz
109 zemalja, i više od 150 000 posetilaca, opravdalo status najprestižnijeg okupljanja svih
važnih aktera na tržištu hrane.

Iskoristili smo ovu priliku da svoje proizvode predstavimo distributerima sa evropskih tržišta, i,
naravno, pokažemo ga u najboljem svetlu posetiocima. Ipak, posebno smo ponosni na sledeći
podatak: Naš Ribella Tunino bio je u najužem izboru za Sial Innovation nagradu, što je
nagrada za najinovativnije prehrambene proizvode na svetskom nivou!

Sama činjenica da nas je stručni žiri uvrstio u finale ovog takmičenja, govori da smo uspeli da pridobijemo pažnju i poverenje eksperata za proizvodnju hrane u svetu te se kući vraćamo vrlo ponosni na naš Tunino.

Odlazak na SIAL 2018 organizovan je u saradnji i uz podršku Privredne komore Srbije i Razvojne agencije Srbije. Zahvaljujemo se na podršci i nadamo se novim zajedničkim putovanjima i „osvajanjima“ Evrope. Hrana iz Srbije zaslužuje evropsko tržište.

Pročitaj još

Fresh Pâté – novi Ribella svež namaz

Nova svežina, inovativna receptura i pun ukus mesa! Da, dobro ste čuli – to je Fresh Pâté, novi proizvod iz Ribella kuhinje koji će obogatiti ponudu zdravih namaza. Pravimo ga od najboljih komada mesa i to u tri ukusa: piletina, tuna i losos. Fresh Pâté potražite u frižideru i uživajte u slasnim zalogajima!

Pravila ‘Afrodizijak humus večera’ aktivacije

NAGRADNA AKTIVACIJA #ŽivotPoMomUkusu – Afrodizijak humus večera sa Majom VitkiGurman. Stigli smo do poslednje nedelje aktivacije i za vas imamo jedan poseban zadatak! Humus je multifunkcionalna namirnica te ima bezbroj načina da se iskoristi, a ovo je idealna prilika za to. Ne tražimo isključivo hranu koja je afrodizijak, nego razmišljanje izvan kutije! Pročitajte pravila i zabavite se smišljajući recept 🙂

Pravila “Tunino vikend porodični doručak“ sa @Moje Grne aktivacije

NAGRADNA AKTIVACIJA #ŽivotPoMomUkusu – Tunino vikend porodični doručak, sa Moje Grne – Recepti za dušu. Ima li ičeg lepšeg od ukusnog doručka sa porodicom kad najzad dočekate vikend? Bez žurbe, samo uživanje u dobrim zalogajima i vremenu provedenom sa najmilijima. U potrazi za najbojim receptom za ovu priliku, ove nedelje vas pozivamo da nam u komentarima ostavite svoje ideje za ukusan doručak sa Tuninom! U nedelju će Gaga Grne da objavi pobednički recept na svom blogu ?

Saznajte prvi!

Najnovije informacije o akcijama i sniženjima, najzanimljivije teme i najukusnije recepte šaljemo ti direktno u inbox.