Omiljena slavska salata ne mora da se jede samo u slavskoj sezoni. Unapredite klasičnu kombinaciju sa Tunino stišnjenim filetima tune i uživajte u svakom zalogaju! 🙂
Krompir i šargarepu iseći na sitne kockice. Staviti u ključalu posoljenu vodu i kuvati oko tri minuta. Skuvati grašak dok ne postane mek (oko 15 minuta). Stišnjeni Tunino , kisele krastavčiće i kuvana jaja iseći na kockice. Sve sastojke pomešati, dodati majonez, limunov sok i začine. Dobro izmešati i staviti u frižider da se ohladi. Servirati hladno.
Odličan recept za sve one trenutke kada želite da obradujete svoje najbliže ukusnim, brzim i drugačijim zalogajima. Tajni sastojak ovog jednostavnog, a neodoljivog recepta je dimljeni Ribella Tunino.
Ako ste rešili da napravite nešto krajnje jednostavno, a izazovno i ukusom i izgledom, probajte Ribella punjena jaja. U isto vreme ovi zalogaji su bogati proteinima, pa predstavljaju odličan izbor za doručak.
Zdravija varijanta sendviča zahteva promenu samo nekoliko sastojaka – malo povrća, humus i salama od tune su dovoljni za potpuno uživanje bez griže savesti.
Najnovije informacije o akcijama i sniženjima, najzanimljivije teme i najukusnije recepte šaljemo ti direktno u inbox.