Ribella Hummus na promociji novog kuvara Ane Ćubele

Ana Ćubela, jedna od najpopularnijih food blogerki u regionu i autorka bloga Hrono kuhinja, nedavno je objavila novi kuvar „Posna hrono kuhinja“ pa je tom prilikom organizovala promociju i druženje s prijateljima u restoranu „Lonče“.

Bili smo na promociji i imali čast da organizujemo posluženje za Anine goste. Ekipa restorana, vođena Aninim instrukciijama, pripremila je ukusne i zalogaje, salatice u čašama, poslužila male humuse sa povrćem… Jednom reči, iako rizikujemo da zvučimo hvalisavo – pripremili smo sjajan gurmanski užitak za sve goste i poštovaoce Aninog rada:)

 

Prelistali smo kuvar, ima odličnih recepata, i svima vama koji postite preporučujemo da nabavite primerak ovog kuvara pre nego što počne novi period posta.

Pročitaj još

Ribella kandidat za Najbolje iz Srbije 2017

Sa velikom radošću saopštavamo da je brend Ribella kandidat za nagradu potrošača „Najbolje iz Srbije 2017“ u okviru tradicionalne akcije koju organizuje Privredna komora Srbije. I vi imate priliku da glasate za svoj omiljeni brend, iskoristite je!

Ribella Tunino predstavljen novinarima i blogerima

Pred kraj godine, da i mi doprinesemo novogodišnjem raspoloženju, organizovali smo druženje za novinare i blogere, kako bismo im predstavili svoj novi proizvod – Ribella Tunino, polutrajni suhomesnati proizvod od čistog mesa tune.

Saznajte prvi!

Najnovije informacije o akcijama i sniženjima, najzanimljivije teme i najukusnije recepte šaljemo ti direktno u inbox.