Ribella Tunino predstavljen novinarima i blogerima

Pred kraj godine, da i mi doprinesemo novogodišnjem raspoloženju, organizovali smo druženje za novinare i blogere, kako bismo im predstavili svoj novi proizvod – Ribella Tunino, polutrajni suhomesnati proizvod od čistog mesa tune.

 

Oko tridesetak novinara iz vodećih medijskih kuća i desetak blogerki koje prate food scenu ugostili smo u kafeu Concept Store Jevremova 25, družili se i gostili slasnim zalogajima napravljenim od salame od fileta tune, kao i stišnjenih i dimljenih fileta tune, Ribella Tunino.

Gostima smo najpre prikazali kratki animirani film kojim smo hteli da pokažemo koliko smo dugo i predano radili na osmišljavanju ovog, po mnogo čemu, jedinstvenog proizvoda. Film prati naš dvojac tehnologa od početka do kraja procesa – dakle, od ideje da se napravi suhomesnati proizvod od fileta tune, preko proizvodnje, do pojavljivanja na policama.

 

Možete ga pogledati ovde:

 

Predstavnici DTD Ribarstvo i uživo su govorili predstavnicima medija o ideji da Ribella tržištu ponudi jedinstven i inovativan proizvod kakav je Ribella Tunino, a novinari i blogeri su imali priliku da popričaju i sa tehnologom Milicom Šimunović i nutricionistkinjom Jovanom Srejić i saznaju detalje o kvalitetu mesa tune.

Lajtmotiv druženja bio je slogan „Ovo još niste probali“, slogan reklamne kampanje kojom je Ribella Tunino plasiran na tržište. Zato smo se malo i igrali na tu temu – svi gosti su imali priliku da na oblačiću od pene napišu šta je to što žele da probaju u 2018.godini i da se fotkaju pred velikim sloganom kampanje.

Polaroid fotke koje su dobili poneli su sa sobom kao podsetnik na to na šta su se obavezali u novoj godini. Jednu „obavezu“ sa spiska onoga što još nisu probali su ispunili – probali su Ribella Tunino 🙂 .

 

Pročitaj još

Ribella degustacije u supermarketima

Dragi ljubitelji dobrog zalogaja, ovog i narednog vikenda organizujemo degustacije Ribella proizvoda – Ribella Hummusa i Tunina u supermarketima širom Beograda i Novog Sada. Ako još niste probali Tunino, ili neki od divnih ukusa humusa, evo idealne prilike!

Nagradna aktivacija „Život po mom ukusu“

Poznajete li žene koje žive ŽIVOT PO SVOM UKUSU? Koje su mudre, a znaju da uživaju bez ograničenja. Hrabre, a znaju da se prepuste trenutku. One koje nalaze praktična rešenja za najkomplikovanije izazove i uvek su korak ispred drugih. Hajde da danas slavimo te žene!

Ribella kandidat za Najbolje iz Srbije 2017

Sa velikom radošću saopštavamo da je brend Ribella kandidat za nagradu potrošača „Najbolje iz Srbije 2017“ u okviru tradicionalne akcije koju organizuje Privredna komora Srbije. I vi imate priliku da glasate za svoj omiljeni brend, iskoristite je!

Saznajte prvi!

Najnovije informacije o akcijama i sniženjima, najzanimljivije teme i najukusnije recepte šaljemo ti direktno u inbox.