Ribella Tunino predstavljen novinarima i blogerima

Pred kraj godine, da i mi doprinesemo novogodišnjem raspoloženju, organizovali smo druženje za novinare i blogere, kako bismo im predstavili svoj novi proizvod – Ribella Tunino, polutrajni suhomesnati proizvod od čistog mesa tune.

 

Oko tridesetak novinara iz vodećih medijskih kuća i desetak blogerki koje prate food scenu ugostili smo u kafeu Concept Store Jevremova 25, družili se i gostili slasnim zalogajima napravljenim od salame od fileta tune, kao i stišnjenih i dimljenih fileta tune, Ribella Tunino.

Gostima smo najpre prikazali kratki animirani film kojim smo hteli da pokažemo koliko smo dugo i predano radili na osmišljavanju ovog, po mnogo čemu, jedinstvenog proizvoda. Film prati naš dvojac tehnologa od početka do kraja procesa – dakle, od ideje da se napravi suhomesnati proizvod od fileta tune, preko proizvodnje, do pojavljivanja na policama.

 

Možete ga pogledati ovde:

 

Predstavnici DTD Ribarstvo i uživo su govorili predstavnicima medija o ideji da Ribella tržištu ponudi jedinstven i inovativan proizvod kakav je Ribella Tunino, a novinari i blogeri su imali priliku da popričaju i sa tehnologom Milicom Šimunović i nutricionistkinjom Jovanom Srejić i saznaju detalje o kvalitetu mesa tune.

Lajtmotiv druženja bio je slogan „Ovo još niste probali“, slogan reklamne kampanje kojom je Ribella Tunino plasiran na tržište. Zato smo se malo i igrali na tu temu – svi gosti su imali priliku da na oblačiću od pene napišu šta je to što žele da probaju u 2018.godini i da se fotkaju pred velikim sloganom kampanje.

Polaroid fotke koje su dobili poneli su sa sobom kao podsetnik na to na šta su se obavezali u novoj godini. Jednu „obavezu“ sa spiska onoga što još nisu probali su ispunili – probali su Ribella Tunino 🙂 .

 

Pročitaj još

Pravila ‘Afrodizijak humus večera’ aktivacije

NAGRADNA AKTIVACIJA #ŽivotPoMomUkusu – Afrodizijak humus večera sa Majom VitkiGurman. Stigli smo do poslednje nedelje aktivacije i za vas imamo jedan poseban zadatak! Humus je multifunkcionalna namirnica te ima bezbroj načina da se iskoristi, a ovo je idealna prilika za to. Ne tražimo isključivo hranu koja je afrodizijak, nego razmišljanje izvan kutije! Pročitajte pravila i zabavite se smišljajući recept 🙂

Pravila “Tunino vikend porodični doručak“ sa @Moje Grne aktivacije

NAGRADNA AKTIVACIJA #ŽivotPoMomUkusu – Tunino vikend porodični doručak, sa Moje Grne – Recepti za dušu. Ima li ičeg lepšeg od ukusnog doručka sa porodicom kad najzad dočekate vikend? Bez žurbe, samo uživanje u dobrim zalogajima i vremenu provedenom sa najmilijima. U potrazi za najbojim receptom za ovu priliku, ove nedelje vas pozivamo da nam u komentarima ostavite svoje ideje za ukusan doručak sa Tuninom! U nedelju će Gaga Grne da objavi pobednički recept na svom blogu 😋

Pravila “Hrono Ribella Brunch“ aktivacije sa Anom Ćubelom

NAGRADNA AKTIVACIJA #ZivotPoMomUkusu – Hrono Ribella Brunch. Ove nedelje se družimo sa našom omiljenom hrono kuvaricom, @hronokuvarica , i izazivamo vas da smislite najbolji recept za Brunch sa Ribella hummusom. Aktivacija traje do nedelje ujutru kada će Ana u svom čuvenom Pidžama partiju da proglasi pobednika i pripremi pobednički recept.

Saznajte prvi!

Najnovije informacije o akcijama i sniženjima, najzanimljivije teme i najukusnije recepte šaljemo ti direktno u inbox.