RIBELLA – Život po mom ukusu

Volimo ukusnu hranu. Želimo da se hranimo zdravije. Ne odustajemo od ukusa koje volimo. Inspiriše nas kombinovanje namirnica. Cenimo praktična pakovanja i jednostavnost upotrebe.

Ukusni, zdravi, praktični, inovativni – ovako opisujemo sve proizvode koji se pod brendom Ribella mogu naći na tržištu Srbije i regiona. To su namirnice koje predstavljaju zdraviju alternativu hrani i ukusima na koje smo navikli. Namirnice koje će nam, bez previše odricanja, poboljšati zdrave navike, kvalitet i uživanje u ishrani.

Pod brendom Ribella trenutno se proizvode i na tržište plasiraju sledeći proizvodi:

Ribella Hummus – kremasti namaz koji čine mešavina mlevenih leblebija, susamove paste, limunovog soka i belog luka, delikates koji je u svetu poznat kao „najzdraviji namaz na svetu“. Lider na tržištu vege namaza u Srbiji i regionu.

Ribella Tunino – polutrajni suhomesnati proizvodi od čistog mesa tune. Inovativan i jedinstven na tržištu, Tunino nudi zdraviju alternativu za sve ljubitelje suhomesnatih proizvoda. Tunino asortiman je zastupljen u tri kategorije: salama od fileta tune, stišnjeni fileti tune i dimljeni fileti tune.

 

Kontrola kvaliteta

Kao regionalni lider u proizvodnji vege namaza, i brend sa jedinstvenim i inovativnim suhomesnatim proizvodima na tržištu, nastojimo da svaki Ribella zalogaj bude izvanredan. Zato se proizvodnja odvija pod stalnim nadzorom naših vrhunskih tehnologa, u strogo kontrolisanim uslovima i pažljivo vođenim procesima.