Riblje ćufte sa paradajz sosom

Potrebno (za dve porcije):

  • pakovanje Ribella polugotovog jela – Riblje ćufte sa paradajz sosom
  • 8 supenih kašika ulja
  • 500 ml tople vode


Prilog uz ćufte: bareni ili pire krompir, po želji

Način pripreme:

  1. U tiganj sipati 3 supene kašike ulja (45 ml);
  2. Na umerenoj temperaturi zapeći ćufte sa svih strana dok ne porumene;
  3. U šerpu sipati 5 kašika ulja (75 ml) i zagrejati, dodati paradajz sos u prahu i kratko propržiti (do promene boje);
  4. Naliti 500 ml tople vode na paradajz sos i dodati zapečene ćufte. Kuvati na umerenoj temperaturi oko 10 minuta uz povremeno mešanje;
  5. Servirati uz bareni ili pire krompir.

Vreme pripreme: 20 minuta.

Prijatno!