Brusketi sa paradajzom i Tuninom

Odličan recept za sve one trenutke kada želite da obradujete svoje najbliže ukusnim, brzim i drugačijim zalogajima. Tajni sastojak ovog jednostavnog, a neodoljivog recepta je dimljeni Ribella Tunino.

Sastojci:

  • Ribella Tunino dimljeni fileti tune
  • francuski hleb
  • maslinovo ulje (hladno ceđeno)
  • svež bosiljak
  • paradajz
  • mocarela
  • beli luk, so, biber

Priprema:

Zagrejati rernu na 180-200 stepeni. Iseći hleb na kriške debljine do 1 cm. Poređati hleb na tepsiju obloženu papirom za pečenje i peći ga oko 10 minuta. Vruć, prepečen hleb natrljati belim lukom. Posoliti i pobiberiti, a bosiljak sitno iseckati i dodati u maslinovo ulje. Na kocke iseci samo meso paradajza, dimljeni Ribella Tunino i mocarelu. Sve sastojke poređati na bruskete i preliti maslinovim uljem sa bosiljkom i malo bibera.

Pročitaj još

Ribella kandidat za Najbolje iz Srbije 2017

Sa velikom radošću saopštavamo da je brend Ribella kandidat za nagradu potrošača „Najbolje iz Srbije 2017“ u okviru tradicionalne akcije koju organizuje Privredna komora Srbije. I vi imate priliku da glasate za svoj omiljeni brend, iskoristite je!

Pasta sa Hummusom i crnim maslinama

Ako ste ljubitelj paste i u potrazi ste za kreativnijim, ukusnijim i zdravijim sosovima, osvojiće vas ovaj mediteranski specijalitet sa humusom, crnim maslinama, čeri paradajzom i šitake pečurkama.

Humus u receptima poznatih kuvara

Kao jedan od najrasprostranjenijih namaza na svetu, omiljen ne samo na Bliskom istoku i Mediteranu odakle potiče, već i širom zapadnog sveta, humus je, logično, često na meniju čuvenih svetskih kuvarskih zvezda.

Saznajte prvi!

Najnovije informacije o akcijama i sniženjima, najzanimljivije teme i najukusnije recepte šaljemo ti direktno u inbox.