Brusketi sa paradajzom i Tuninom

Odličan recept za sve one trenutke kada želite da obradujete svoje najbliže ukusnim, brzim i drugačijim zalogajima. Tajni sastojak ovog jednostavnog, a neodoljivog recepta je dimljeni Ribella Tunino.

Sastojci:

  • Ribella Tunino dimljeni fileti tune
  • francuski hleb
  • maslinovo ulje (hladno ceđeno)
  • svež bosiljak
  • paradajz
  • mocarela
  • beli luk, so, biber

Priprema:

Zagrejati rernu na 180-200 stepeni. Iseći hleb na kriške debljine do 1 cm. Poređati hleb na tepsiju obloženu papirom za pečenje i peći ga oko 10 minuta. Vruć, prepečen hleb natrljati belim lukom. Posoliti i pobiberiti, a bosiljak sitno iseckati i dodati u maslinovo ulje. Na kocke iseci samo meso paradajza, dimljeni Ribella Tunino i mocarelu. Sve sastojke poređati na bruskete i preliti maslinovim uljem sa bosiljkom i malo bibera.

Pročitaj još

Ruska salata sa Tuninom

Omiljena slavska salata ne mora da se jede samo u slavskoj sezoni. Unapredite klasičnu kombinaciju sa Tunino stišnjenim filetima tune i uživajte u svakom zalogaju! 🙂 Sastojci: 150 g krompira 150 g šargarepe 150 g graška 150 g maslina (crne ili zelene) 200 g Tunino stišnjenog fileta tune 300 g majoneza 2 kuvana jaja, kašika […]

Ribella punjena jaja

Ako ste rešili da napravite nešto krajnje jednostavno, a izazovno i ukusom i izgledom, probajte Ribella punjena jaja. U isto vreme ovi zalogaji su bogati proteinima, pa predstavljaju odličan izbor za doručak.

Ribella sendvič

Zdravija varijanta sendviča zahteva promenu samo nekoliko sastojaka – malo povrća, humus i salama od tune su dovoljni za potpuno uživanje bez griže savesti.

Saznajte prvi!

Najnovije informacije o akcijama i sniženjima, najzanimljivije teme i najukusnije recepte šaljemo ti direktno u inbox.