Pasta sa Tunino dimljenim filetima

Svoje omiljene prelive za pastu učinite još ukusnijim i boljim. Uz Ribella Tunino dimljene filete dobićete inovativnije, a ukusnije i zdravije recepte.

Sastojci:

  • 100g Ribella Tunino dimljenih fileta tune
  • 1 crni luk i 1 praziluk
  • 300gr špageta
  • pavlaka za kuvanje
  • parmezan
  • so i biber

Priprema:

Na malo ulja i vode izdinstati crni luk i praziluk. Kada se malo prodinsta dodati Tunino dimljene filete isečene na sitne kockice. Dodati pavlaku za kuvanje i ostaviti da se krčka dok se blago ne zgusne krem. Posoliti i pobiberiti po ukusu. Špagete skuvati, ocediti i preko njih staviti sos pa sve izmešati. Preko po želji dodati malo parmezana i šaku kockica Tunina.

Pročitaj još

Brusketi sa paradajzom i Tuninom

Odličan recept za sve one trenutke kada želite da obradujete svoje najbliže ukusnim, brzim i drugačijim zalogajima. Tajni sastojak ovog jednostavnog, a neodoljivog recepta je dimljeni Ribella Tunino.

Ribella punjena jaja

Ako ste rešili da napravite nešto krajnje jednostavno, a izazovno i ukusom i izgledom, probajte Ribella punjena jaja. U isto vreme ovi zalogaji su bogati proteinima, pa predstavljaju odličan izbor za doručak.

Ribella sendvič

Zdravija varijanta sendviča zahteva promenu samo nekoliko sastojaka – malo povrća, humus i salama od tune su dovoljni za potpuno uživanje bez griže savesti.

Saznajte prvi!

Najnovije informacije o akcijama i sniženjima, najzanimljivije teme i najukusnije recepte šaljemo ti direktno u inbox.