Tunino proizvodi ne sadrže kosti, hrskavicu, kao ni druge nusprodukte koji se, uobičajeno, nalaze u suhomesnatim proizvodima svinjskog, goveđeg ili pilećeg porekla, obzirom da su napravljeni od čistih fileta tune. Uz Ribella Tunino kupci su dobili priliku da se hrane zdravije i kvalitetnije, a da to bude jednostavno i lako dostupno, uz dosadašnje navike u ishrani.

Meso tune je bogato proteinima, mineralima (selen, fosfor, kalijum, magnezijum), kao i vitaminima B i D. Nutricionisti kažu da bi odrasli trebalo da unose 0,45 g omega 3 masnih kiselina dnevno, ili 3 g nedeljno, a ova količina se može postići unošenjem takozvanih uljastih riba, među koje spada i tuna.

Salama od fileta tune biće odlična zamena za dosadašnje suhomesnate proizvode u sendvičima i užinama koje pripremate deci ili sebi. Tunino nema karakterističan miris ribe zbog čega će veoma lako osvojiti i mlađe članove porodice. Stišnjeni fileti tune zameniće perfektno šunku u salatama i drugim obrocima, uneće novine u dosadašnje recepte koje ste koristili. Dimljeni fileti tune, s druge strane, biće ekskluziva na vašem stolu, delikatesno posluženje koje vašu trpezu čini drugačijom.

Tunino dimljeni fileti tune

Dimljeni fileti tune, sa najvećim procentom čistog mesa tune, niskom kalorijskom vrednosti (88 kcal/100 g) i redukovanom količinom masti (0,76%), predstavljaju pravi delikates u kategoriji suhomesnatih proizvoda. Fileti tune, prethodno pripremljeni i usoljeni, svoj pun i fenomenalan ukus dobijaju dimljenjem na piljevini bukovog drveta, najkvalitetnijoj metodi dimljenja mesa.
Kada ga jednom probate, postaće redovan proizvod na vašoj trpezi i čest sastojak vaših jela. Proizvodi se u dve gramaže – rinfuz pakovanju i mini pakovanju od 320g.

 

 

BENEFITI

  • Bogat omega 3 masnim kiselinama
  • Bogat izvor proteina
  • Bez glutena

Tunino salama od fileta tune

Salama od fileta tune sadrži visok procenat čistog mesa tune, bogata je omega 3 masnim kiselinama, ima veoma blag ukus ribe i savršenu teksturu. Zbog kvaliteta osnovnog sastojka – čistog mesa tune – spada u red prvoklasnih salama na tržištu. Idealan je sastojak svakog sendviča i užine, a verujemo da će svojim ukusom i izgledom veoma lako osvojiti i mlađe članove porodice. Možete je naći u rinfuz pakovanju na delikatesu, ali i u mini pakovanju od 250g.

 

 

BENEFITI

  • Bogat omega 3 masnim kiselinama
  • Bogat izvor proteina
  • Bez glutena

Tunino stišnjeni fileti tune

Stišnjeni fileti tune predstavljuju zdraviju i kvalitetniju alternativu za šunke od mesa životinjskog porekla koje se mogu naći na tržištu. Svojim fenomenalnim ukusom obogatiće svaku salatu, pastu, nadev za picu ili sendvič, a visok procenat čistog mesa tune, mala kaloričnost (77 kcal/100 g) i nizak novo masti (0,47%) obezbediće vam dovoljnu količinu energije i hranljiivih materija za sve dnevne aktivnosti. Čak i ako ste na režimu ishrane ili vodite računa o unetim kalorijama. Izaberite da li ćete je kupiti na delikatesu, ili u mini pakovanju od 250g.

 

 

BENEFITI

  • Bogat omega 3 masnim kiselinama
  • Bogat izvor proteina
  • Bez glutena

Recepti

Ribella sendvič

Zdravija varijanta sendviča zahteva promenu samo nekoliko sastojaka – malo povrća, humus i salama od tune su dovoljni za potpuno uživanje bez griže savesti.

Tunino rolnice

Ove zdrave rolnice su odličan izbor ukoliko želite da poslužite ukusno predjelo koje je potpuno drugačije od onoga na šta su vaši gosti navikli.